Apartment Happy Day ****

Dobro došli u naš novo obnovljeni apartman Happy Day s četiri zvjezdice koji se nalazi u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. Apartman je u potpunosti obnovljen 2018. i opremljen novim namještajem i svim kućnim uređajima.

Happy Day vas dočekuje sa svojim udobnim i modernim interijerom, prekrasnim velikim krevetom, opuštajućom i prostranom dnevnom sobom, modernom kuhinjom i balkonima kao stvorenim za uživanje uz čaj ili kavu.
Navečer će veliki flat televizijski prijemnik učiniti da se osjećate kao u svom domu, dok istovremeno isprobavate varaždinske “klipiće”, ili neki drugi varaždinski specijalitet.

Spavaća soba koja je smještena na sjevernoj strani s pogledom na park nudi ugodnu svjetlost tijekom čitavog dana dok vas ujutro bude ptice i šum vjetra u krošnjama drveća.

Svega 5 minuta lagane šetnje potrebno je da se nađete okruženi romantičnim starogradskim ulicama s kavanama i restoranima, prepoznatljivim dvorcima Starog grada, gradskim kazalištem, muzejima i romantičnim parkovima s fontanama.
Preselite svoj dom na nekoliko dana u Varaždin, a mi ćemo se pobrinuti da vam svaki dan bude Happy Day.

Za sve informaciji javite nam se na telefon 091 655 5506 Zoran Jakopović/ 091 544 2754 Andreja Jakopović ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi provjerili raspoloživost i rezervirali svoj termin, svaki dan u vremenu od 8,00 - 21,00

Cijene smještaja za korisnike VaLModovih programa, terapija i pregleda:

  1 dan   =    490,00 kn
  5 dana = 2.250,00 kn
  6 dana = 2.650,00 kn
  8 dana = 3.500,00 kn
12 dana = 4.990,00 kn

Boravišna pristojba i osiguranje nisu uključeni u cijenu.

Novosti

Napisano 17.12.2019.
Našem dragom doktoru Novoselu Nagrada za životno djelo!
S ponosom do neba objavljujemo svima kako je Odlukom Gradskog vijeća dr.sc. Darko Novosel nagrađen Nagradom Grada Varaždina za životno djelo.
Više...

Svjedočanstva