Četvrtak, 17 Listopad 2019 14:45

Soundsory® slušalice

Soundsory®  slušalice i glazba koja ima nevjerojatan utjecaj na naše tijelo s popustom pri kupnji putem linka: http://soundsory.refr.cc/tatjanan!

Konačno je izašao uređaj koji omogućava brzu i laku primjenu kod kuće, jednostavno primjenjiv za svakoga! Program ritmičke glazbe posebno komponirane da naglašava ritam, koristeći patentirani Dynamic Filter za privlačenje pozornosti i koštanu provodljivost za stimuliranje čitavog slušnog sustava. Program sadrži posebno oblikovanu glazbu obrađenu neuro-akustičnim modifikacijama i seriju vježbi temeljenih na pokretu.

Program traje 30 minuta dnevno u razdoblju od 40 dana.

Soundsory®  je oblikovan da bude siguran i učinkovit kod motoričkog kašnjenja, poteškoća u ravnoteži i koordinaciji, kod autističnog spektra i razvojnog kašnjenja, kod poremećaja senzornog i slušnog procesiranja, kod ADD-a i ADHD-a.

Više o uređaju

Galerija slika

Novosti

Napisano 11.06.2021.
Zašto je ONLINE program terapije mucanja trenutno bolji izbor
  Vaše mjesto gdje živite i trenutna incidencija na COVID-19 nisu bitni. Troškovi terapije su 30-40% niži u online verziji - cijena terapije je 10.000 kn, a za terapiju uživo dodatno trošak putovanja, smještaja i prehrane iznosi još do 5.000 kn. Nema troškova testiranja na COVID-19. Ne nosite masku i…
Više...
Napisano 31.05.2021.
Otvorili smo ljetne termine VaLMod MAXI programa!
Obavještavamo Vas kako smo otvorili ljetne termine za VaLMod MAXI program. Više na: VaLMod MAXI program terapije mucanja 12 dana VaLMod ONLINE MAXI program terapije mucanja 12 dana
Više...