Lada Lepoglavec, dipl.oecc.

Po završetku srednjoškolskog obrazovanja, upisuje Hotelijerski fakultet u Opatiji te diplomira sa zvanjem diplomiranog ekonomiste. Iste godine, zapošljava se u hotelskoj kući „Vodičanka Tours“ u Vodicama na mjestu referenta prodaje.

Upisuje školu za Menadžera kvalitete u organizaciji Centra za razvoj i kvalitetu «Oskar» iz Zagreba i instituta za kvalitetu u Beču, a po završetku kao Certificirani europski menadžer kvalitete vodi projekt uvođenja ISO 9001 u hotelsku kuću «Vodičanka Tours» i sve pripadajuće hotele i ugostiteljske objekte. Nakon uvođenja ISO 9001, prelazi na radno mjesto menadžera kvalitete. Postaje direktor marketinga, a kasnije zamjenik predsjednika Uprave „Vodičanke Tours“.

Početkom 2001. godine zapošljava se na mjesto direktora hotela «Turist» u Varaždinu. Iste godine postaje član upravnog odbora Hrvatske Udruge Hotelijera u mandatu od dvije godine.

U tom periodu bila je član vijeća Turističkog društva grada Ivanca i član nadzornog odbora Turističke zajednice Sjeverno zagorje.

2008.g. zapošljava se u Vaba banci Varaždin kao Specijalist za obrtništvo i malo poduzetništvo. 2013.g postaje Organizator prodaje, a 2015.g. Voditelj Službe marketinga.

2016. godine upisuje Poslijediplomski studij Marketinški menadžement, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

U VaLMod centru zaposlena je od 2016. godine na radnom mjestu Voditelja sustava kvalitete i Voditelja marketinga.

Udana je, majka troje djece.

Novosti

Napisano 15.11.2022.
Otvoren je termin u siječnju 2023.!
OTVOREN JE TERMIN U SIJEČNJU 2023.! Stoga neka tvoj početak bude BEZ MUCANJA, bez frustracija, nelagode, znojnih dlanova i lupanja srca.
Više...
Napisano 11.06.2021.
Zašto je ONLINE program terapije mucanja trenutno bolji izbor
  Vaše mjesto gdje živite i trenutna incidencija na COVID-19 nisu bitni. Troškovi terapije su 30-40% niži u online verziji - cijena terapije je 10.000 kn, a za terapiju uživo dodatno trošak putovanja, smještaja i prehrane iznosi još do 5.000 kn. Nema troškova testiranja na COVID-19. Ne nosite masku i…
Više...