Natalija Kokot, prof. logoped

Po završetku srednje škole u Drugoj gimnaziji Varaždin 2013. godine (opći smjer) upisuje studij logopedije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomski rad na temu „Leksičke i sintaktičke sposobnosti djece koja mucaju“ obranila je 2018. godine.

Ubrzo nakon završetka fakulteta, zaposlila se u VaLMod centru gdje kao logoped provodi individualne terapije, grupne terapije u sklopu VaLMod programa te obavlja testiranja i preglede. Završila je edukacije iz područja MNRI® metode – Taktilna integracija (2018.) i Integracija arhetipskih pokreta (2019.)

Tijekom studiranja volontirala je u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora – SUVAG te Dječjem vrtiću ZEKO – Cestica.

Dobitnica je Dekanove nagrade za najbolju studenticu sveučilišnog preddiplomskog studija logopedije (2017.)

Dobitnica je Dekanove nagrade za najbolju studenticu sveučilišnog diplomskog studija logopedije (2019.)

U akademskoj godini 2017./2018. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu obavljala je dužnost demonstratora na kolegiju Hrvatski znakovni jezik.

U sklopu fakultetskog obrazovanja, objavila je pregledni članak u časopisu Logopedija pod nazivom "Jezične sposobnosti djece koja mucaju".

Novosti

Napisano 17.12.2019.
Našem dragom doktoru Novoselu Nagrada za životno djelo!
S ponosom do neba objavljujemo svima kako je Odlukom Gradskog vijeća dr.sc. Darko Novosel nagrađen Nagradom Grada Varaždina za životno djelo.
Više...

Svjedočanstva