Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 17 Listopad 2019 14:45

Soundsory® slušalice

Soundsory®  slušalice i glazba koja ima nevjerojatan utjecaj na naše tijelo s popustom pri kupnji putem linka: http://soundsory.refr.cc/tatjanan!

Konačno je izašao uređaj koji omogućava brzu i laku primjenu kod kuće, jednostavno primjenjiv za svakoga! Program ritmičke glazbe posebno komponirane da naglašava ritam, koristeći patentirani Dynamic Filter za privlačenje pozornosti i koštanu provodljivost za stimuliranje čitavog slušnog sustava. Program sadrži posebno oblikovanu glazbu obrađenu neuro-akustičnim modifikacijama i seriju vježbi temeljenih na pokretu.

Program traje 30 minuta dnevno u razdoblju od 40 dana.

Soundsory®  je oblikovan da bude siguran i učinkovit kod motoričkog kašnjenja, poteškoća u ravnoteži i koordinaciji, kod autističnog spektra i razvojnog kašnjenja, kod poremećaja senzornog i slušnog procesiranja, kod ADD-a i ADHD-a.

Više o uređaju

Novosti

Napisano 17.12.2019.
Našem dragom doktoru Novoselu Nagrada za životno djelo!
S ponosom do neba objavljujemo svima kako je Odlukom Gradskog vijeća dr.sc. Darko Novosel nagrađen Nagradom Grada Varaždina za životno djelo.
Više...
Napisano 22.11.2019.
Popust na Forbrain slušalice koje nagrađivanom tehnologijom naglašavaju razvoj govora, jezika i pospješuju učenje!
28.11.2019. počinje akcija 30% popusta na Forbrain slušalice! Na stranici: www.forbrain.com upišite kod: 3A4902742 i uz redovnih 20% ostvarite dodatnih 10% popusta. Akcija vrijedi od 28.11.2019. godine
Više...

Valmod.com koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.