Privatni smještaj - Studio apartman "Eli" **** - preko puta hotela Turist

Dragi polaznici VaLMod centra,

želimo Vam dobrodošlicu u naš grad Varaždin. Vjerujemo kako će Vam ovdje biti lijepo, te ćete nakon svog boravka sa sobom ponijeti lijepe uspomene.

Naš Studio apartman "Eli", kategoriziran s četiri zvjezdice, nalazi u Zagrebačkoj 13, preko puta hotela Turist, u zgradi opremljenoj liftom, par minuta šetnje do pješačke zone samog centra Varaždina (kako kažu polaznici koji su boravili u njemu: Ma, niti 5 minuta.").

Veličine je 45m2, kapaciteta 2+2 osobe, novouređen u siječnju 2019. godine. Raspolaže: spavaćim dijelom gdje je bračni ležaj za 2 osobe, te odvojenim dnevnim boravkom u kojem je krevet na razvlačenje za 2 osobe, TV-garnitura, ormar i stolić, kuhinjom sa svim uređajima (pećnica, grijača ploča, perilica suđa), kupaonicom s kadom, perilicom rublja, ostavom i balkonom. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi, knjige, društvene igre i zanimacija za djecu.

U istoj zgradi nalazi se ljekarna, banka, a preko puta pekarnica, supermarket Konzum, park s igralištem za djecu. Do VaLMod centra ima 15-tak minuta laganog hoda.

Parking je besplatan.

Želimo Vam lijep boravak i osjećaj kao da ste doma!

Za sve informacije nazvati na broj mobitela: 091 390 0850 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Cijene smještaja za korisnike VaLModovih programa, terapija i pregleda:

  1 dan   =    350,00 kn
  5 dana = 1.650,00 kn
  6 dana = 1.900,00 kn
  8 dana = 2.600,00 kn
12 dana = 3.800,00 kn

Boravišna pristojba uključena je u cijenu.

Novosti

Napisano 17.12.2019.
Našem dragom doktoru Novoselu Nagrada za životno djelo!
S ponosom do neba objavljujemo svima kako je Odlukom Gradskog vijeća dr.sc. Darko Novosel nagrađen Nagradom Grada Varaždina za životno djelo.
Više...

Svjedočanstva