Srijeda, 25 Listopad 2017 06:59

Logopedinje VaLModa dobile poziv za rad tijekom održavanja kampova za djecu i odrasle s poteškoćama u Institutu doktorice Svetlane Masgutove u Orlandu, u SAD-u.

Uspješno položenim ispitom iz područja neurosenzomotoričke stimulacije ljudskog mozga, logopedinje su dobile poziv za rad tijekom održavanja kampova za djecu i odrasle s poteškoćama u Institutu doktorice Svetlane Masgutove u Orlandu, SAD

Svetlana Masgutova Educational Institute® (SMEI®, SAD) doktorice Svetlane Masgutove u organizaciji udruge Bravo i Ave Vita iz Slovenije održao je edukaciju iz Integracije doživotnih refleksa® (MNRI® Lifelong Reflex Integration) od 26.-29.08.2017. te IPET iz Integracije dinamičnih i posturalnih refleksa® (MNRI® IPET Repattering and Integration 1) od 31.08.-3.09.2017., na kojima su sudjelovale logopedinje VaLMod centra. To su im još dvije edukacije iz područja neurosenzomotoričke stimulacije ljudskog mozga i tijela koje godinama koriste u radu s djecom i odraslima koji imaju govorno-jezične poremećaje. 

Ovom posljednjom edukacijom i uspješno položenim ispitom logopedinje su dobile poziv za rad tijekom održavanja kampova za djecu i odrasle s poteškoćama u njihovom Institutu u Orlandu, SAD.

SLIKA 1 (Margareta Kaniški, Renata Smrečki Martinez, Theresa Fisher, MNRI® Core Specialist, Christin Poulin, MNRI® Core Specialist, Pamela Curlee, MNRI® Core Specialist, suosnivačica Edukacijskog instituta SMEI® u Americi, Tatjana Novosel-Herceg, Ivana Poljak)

SLIKA 2 (Ivana Poljak i Tatjana Novosel-Herceg polažu ispit)

SLIKA 3 (Pamela Curlee demonstrira reflekse na Renati Smrečki Martinez)

SLIKA 4 (Margareta Kaniški, Ivana Poljak, Christin Poulin, MNRI® Core Specialist, Pamela Curlee, MNRI® Core Specialist, suosnivačica Edukacijskog instituta SMEI® u Americi, Tatjana Novosel-Herceg, Renata Smrečki Martinez)

Novosti

Napisano 13.12.2017.
„Tako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena!“
Tradicionalni četvrti domjenak bivših polaznika VaLMod programa obilježen je u najvećem broju do sada! Pjesma i ples do ranih jutarnjih sati…Bilo je lijepo biti u vašem društvu.
Više...
Napisano 13.11.2017.
Domjenak kojim obilježavamo naše prijateljstvo
Dragi VaLMod prijatelji, približava se četvrti domjenak kojim obilježavamo naše prijateljstvo! Ove će se godine održati u subotu, 9. prosinca s početkom u 18 sati na adresi VaLMod centra
Više...

Svjedočanstva

Valmod.com koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.