Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 07:02

Domjenak kojim obilježavamo naše prijateljstvo

Dragi VaLMod prijatelji,

približava se četvrti domjenak kojim obilježavamo naše prijateljstvo! Ove će se godine održati u subotu, 9. prosinca s početkom u 18 sati na adresi VaLMod centra, nakon čega ćemo druženje u opuštenom raspoloženju nastaviti u susjednom Restoranu Lav. Naša “desna ruka” oko organizacije je dragi VaLMod prijatelj Milan Živković. Ukoliko imate slobodan vikend da se podružimo, kontaktirajte Milana na broj 00385916213951 radi dogovora oko okupljanja i zajedničkog prijevoza iz Zagreba ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom DOMJENAK 2017, kako biste dogovorili potrebne  informacije.

Šaljemo Vam anđeoski podrav iz Vašeg i našeg Varaždina!

VaLMod centar

Novosti

Napisano 13.12.2017.
„Tako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena!“
Tradicionalni četvrti domjenak bivših polaznika VaLMod programa obilježen je u najvećem broju do sada! Pjesma i ples do ranih jutarnjih sati…Bilo je lijepo biti u vašem društvu.
Više...
Napisano 13.11.2017.
Domjenak kojim obilježavamo naše prijateljstvo
Dragi VaLMod prijatelji, približava se četvrti domjenak kojim obilježavamo naše prijateljstvo! Ove će se godine održati u subotu, 9. prosinca s početkom u 18 sati na adresi VaLMod centra
Više...

Svjedočanstva

Valmod.com koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.